Header
Header
Header
Header

Profiel

erna-sm

Ik maak graag lastig te doorgronden financiële producten en diensten voor anderen inzichtelijk en begrijpelijk. Geldzaken zijn niet voor iedereen een prettige en handzame materie, wat maakt dat je vaak afstand neemt van iets waar je hard voor werkt en wat een belangrijke rol speelt in je leven. Daarmee geef je direct of indirect de overheid, financiële instanties en adviseurs vrij spel om voor jou te besluiten wat je nodig hebt. Meer kennis en een beter inzicht op dit terrein leidt vaak tot een beter overzicht, bewuste keuzes en meer grip op je financiën.

Tijdens mijn loopbaan bij zowel overheid, bedrijfsleven en maat- schappelijke organisaties, heb ik ruime ervaring en deskundigheid op financieel, organisatorisch en administratief terrein opgebouwd. Na mijn studie volgde ik onder meer nog de opleidingen Hypothecair Planner, Nibud budgetcoaching en diverse verplichte vakopleidingen onder de Wet op het Financieel Toezicht. Jaarlijks volg ik bijscholingscursussen. In 2018 heb ik de opleiding 'Familievermogensrecht voor het notariaat' afgerond. Deze opleiding richt zich op het huwelijksvermogensrecht en het erfrecht.

Sinds 1996 heb ik in de financiële dienstverlening gewerkt, onder meer als hypotheekadviseur en financieel planner. Onder de vlag van een groot NVM makelaarskantoor in Den Haag heb ik een nieuw gespecialiseerd hypotheekadvieskantoor opgezet en geleid. Gaandeweg voelde ik mij meer aangetrokken tot voorlichting en advisering dan tot de verkoop van producten en uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om mij volledig te richten op voorlichting, advies en financiële planning, zonder dat dit hoeft te leiden tot productverkoop.erna-lg