Header
Header
Header
Header

Hypotheekadvies

Koop of oriëntatie
Op zoek naar een huis? Ik geef onafhankelijke voorlichting en advies over alles wat komt kijken bij het kopen van een huis en de aanschaf van een hypotheek. In begrijpelijke taal verstrek ik informatie over keuzes die je kunt maken en valkuilen rondom hypotheken voordat je daadwerkelijk tot aankoop van een huis overgaat. Daarna ga je zelfverzekerder en goed geïnformeerd op pad. Vervolgens kun je ook bij mij terecht voor het afsluiten van je hypotheek.

Verkoop
Als je overweegt je huis te verkopen, is het goed om tijdig te onderzoeken wat je met de hypotheek wilt gaan doen. Ga je huren of opnieuw kopen? Welke producten of voorwaarden kun je meeverhuizen, wat wil je kwijt en kan dat zomaar? En wat zijn de consequenties als de verkoop langer duurt, waardoor je dubbele woonlasten hebt. En wat doe je met een restschuld? Ik zorg ervoor dat al deze mogelijkheden rond je huidige hypotheek bij verkoop van het huis inzichtelijk worden.

Wijzigen van je hypotheek
Heb je al een hypotheek maar geen verhuisplannen? Ook in dat geval kan ik adviseren of het product nog aansluit bij de oorspronkelijke doelstelling en je eigen wensen.